Ghid privind AUTORIZAREA EXECUTĂRII LUCRĂRILOR DE CONSTRUCŢII in orasul Tulcea

Social

Primăria Municipiului Tulcea, prin Direcția Arhitect Șef, a elaborat un instrument de informare facilă, pus la dispoziția cetățenilor interesați atât de procesul legislativ cât și de cel practic din domeniul construcțiilor: Ghid privind AUTORIZAREA EXECUTĂRII LUCRĂRILOR DE CONSTRUCŢII.

Ghidul este structurat sub forma unor întrebări uzuale, pe care orice persoană care dorește să-și realizeze o construcție și le pune atunci când inițiază acest demers.

Aici puteți găsi răspunsuri generate de practica curentă din domeniu, din varietatea tipologiei lucrărilor de construire și din dorința de a clarifica situațiile în care o documentație tehnică este sau nu autorizabilă.

Scopul elaborării ghidului a fost de a simplifica înțelegerea tuturor etapelor prin care un proiect se materializează, din stadiul de idee, Certificat de urbanism, studii de specialitate, obținerea avizelor și acordurilor, Autorizația de construire până la recepția la terminarea lucrărilor și obținerea certificatului de atestare a construcției.

Spre finalul său, ghidul propune un exercițiu simplu pornind de la interogația “Unde începe și se termină casa?”.

Ghidul este conceput pe site, în format interactiv: https://www.primariatulcea.ro/ghid_privind-autorizarea…/

și poate fi descărcat:

https://www.primariatulcea.ro/…/ghid_privind…

https://www.primariatulcea.ro/ghid_privind-autorizarea…

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .