Festivalul Dichis’n’Blues, ediția a VI-a se va desfasura in perioada 1-3 septembrie 2022

Divertisment

Tulcea va găzdui, timp de trei zile, muzicieni ce adună laolaltă 18 premii Blues Music Awards, cele mai importante premii ale blues-ului din Statele Unite!

Vor urca pe scenă Curtis Salgado, Mike Zito, Albert Castiglia, precum și trei trupe românești, Teodora Enache – Brody, Berti Barbera & Nicu Patoi și trio-ul lui Florin Giuglea.

3 seri de blues, jazz, soul și blues-rock. 3 nopți de wați prietenoși.

3 zile de lecturi, întâlniri cu scriitori, istorici și alți oameni de cultură, dezbateri, gastronomie dobrogeană la rang de artă, vinuri alese.

Pe parcursul celor 3 zile de festival, participanții vor avea ocazia să asiste la numeroase momente artistice, precum și să ia parte la dezbateri, bucate alese și băuturi fine, toate acestea creând spațiul inedit pentru a te deconecta și a păși în cadrul unui festival de poveste, desfășurat atât pe timpul zilei, cât și după lăsarea serii.

Biletele se pot procura de la Restaurantul La Liman si online pe https://www.iabilet.ro/bilete-tulcea-dichis-n-blues-2022…/

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/373882854634730

Website: www.danubedeltablues.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook  , Instagram , YouTube , TikTok .