Străzile din municipiu, dezinfectate cu clor

Social

Primăria municipiului Tulcea a început, duminică, să dezinfecteze cu soluţie pe bază de clor străzile din oraş, în contextul pandemiei de coronavirus, a anunţat viceprimarul Andaluzia Luca.

Acţiunea este efectuată de societatea Servicii Publice SA şi vizează atât străzile principale, cât şi cele secundare.

„Chiar dacă astăzi (duminică – n.r.) nu au fost acoperite toate străzile din oraş, acţiunea de dezinfectare va continua zi de zi, atâta vreme cât va fi nevoie. Mâine (luni – n.r.), vor sosi noi provizii de clor şi dezinfectanţi, astfel încât acţiunea de dezinfectare să se poată desfăşura în bune condiţii”, a menţionat viceprimarul.

Potrivit Prefecturii judeţului Tulcea, 20 de persoane se află în prezent în carantină, alte 78 sunt izolate la domiciliu, iar până acum nu s-a înregistrat niciun caz confirmat de coronavirus.

„Fiecare primărie din judeţ are lista cu persoane izolate la domiciliu şi oferă pachete cu alimente şi produse igienico-sanitare acestora. În sprijinul autorităţilor, se află şi reprezentanţii Societăţii Naţionale de Cruce Roşie”, a precizat prefectul Alexandru Iordan.

Până în prezent, autorităţile au înregistrat două suspiciuni de infectare cu coronavirus, dar ambele au fost infirmate de rezultatele analizelor făcute ulterior. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.